torstai 22. joulukuuta 2016

Kiitos hyvät kyläläiset,

ja kaikki muutkin tapahtumissamme käyneet vuodesta 2016! 

Tänä vuonna kävimme perinteiden mukaisesti teatterissa - tällä kertaa Kouvolassa ja sen jälkeen syömässä Rutumin kartanossa. Teatteri oli hauska ja ruoka Rutumissa taas kerran erittäin maittavaa. Saimme kesäkuun alussa järjestettyyn Landekirppiseen myös paljon myyjiä kyliemme alueelta ja kirppiskansaakin tuntui riittävän vallan mainiosti. Lokakuussa pidetyt Iltamat kokosi kyläläiset yhteen viettämään mukavaa ja suht' pitkää iltaa Seuratalolle.  

Tässä muutama kuva joulumyyjäisistä 14.12. Myyjäisissä kävi taas mukavasti porukkaa ja myynnissä oli tänäkin vuonna herkkuja, hienoja käsitöitä, Strömsbergin Myllyn tuotteita sekä perinteiden mukaisesti päiväkodin vanhempainyhdistyksen tekemiä lumiukkoja. Kyläläiset Sisko ja Arja esittelivät myyjäiskansalle kauniita käsintehtyjä vanhanaikaisia nukkeja. Hienoja olivat!  

Kunhan saan kuvat järjestykseen, pyydän nettivelhoamme Lassea tekemään albumin toimintavuodesta 2016 sivuillemme. Pysykää kuulolla! 

Tiedoksenne myös, että taistelu Tuorilan koulun puolesta jatkuu. Koulun vanhempainyhdistys on tehnyt asiassa loistavaa työtä, samoin kuin alueemme valtuutetut. Nöyrä kiitos siitä meidän kaikkien puolesta. Olemme myös yhdistyksenä kirjelmöineet asiassa päättäjille ja seuraamme tilannetta tiiviisti myös jatkossa. 
 
Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan 31.12. koko perheen Pohjois-Porvoon ilotulitukseen Seuratalon pihalle. Tapahtuma alkaa kello 20. Pihalla palaa nuotio omien eväiden grillaamista varten ja paikalla myös myydään makkaraa. Itse ilotulitus alkaa klo 21. Ja mikäli olette tuolloin aattoiltana kotona, pyytäisimme kaikkia kyläläisiä valaisemaan Pohjois-Porvoon kylänraitit ulkotulilla klo 18 alkaen. Viime vuonna tähän tempaukseen osallistui kiitettävän moni ja oli oikein kauniin näköistä. 

Kiitos vielä kaikille tästä vuodesta.
Nyt on aika toivottaa oikein rauhallista joulua ja valoisaa uutta vuotta 2017 teille kaikille!

Miia ja muut hallituslaiset 

Kuvia alla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.